Hoe maak je foto's van je camper om te verhuren?

camera

Als je voertuig te huur is, zijn de foto's op je advertentie het eerste wat reizigers zien als ze op zoek zijn naar een voertuig voor hun reisplannen. Het benadrukken van de sterke punten van je camper via foto's trekt gegarandeerd de aandacht van de huurders en verhoogt het aantal huuraanvragen. Hieronder vind je 4 tips om de foto's van je advertentie op Yescapa te verbeteren.

Aanbevolen aantal foto's

Omdat het moeilijk is voor huurders om een voertuig te kiezen zonder het in het echt te zien,voeg je best zoveel mogelijk foto's toe om de huurder te helpen een keuze te maken. Ze zijn de eerste aanleiding voor het versturen van een huuraanvraag. De eigenaren die het meest verhuren op onze site, hebben minimaal 9 foto's.

Succesvolle foto's maken

Kies voorhorizontale foto's: op verticale foto's komt je voertuig niet tot zijn recht, neem de tijd om je  foto's goed in te kaderen; De resolutie  kwaliteit is belangrijk: voeg foto's toe van minstens 638 x 426 pixels, niet gepixeld, en vermijd het gebruik van de zoom aangezien dit de kwaliteit zal verslechteren; Bereid je fotosessie voor: ruim je spullen op in het voertuig, zoals je je allereerste huurder zou verwelkomen op de vertrekdag; Neem de foto's overdag: natuurlijk licht geeft je foto's een professionele uitstraling; Besteed aandacht aan de achtergrond: een foto van je camper in een mooie omgeving zal aantrekkelijker zijn dan een foto in je garage.

fotos_camper_maken

De toon zetten
Om de interesse van de huurder te wekken, raden wij u aan uw voertuig in een aantal foto's te presenteren! Geef uw toekomstige huurders de indruk dat ze al op reis zijn door foto's toe te voegen van alle uitrusting die het verschil kan maken: een bagageruimte, een luifel, een barbecue, buitentafels, enz. Het is via deze foto's dat de kwaliteit van uw voertuig kan worden geïllustreerd.
Kies liever een totaalbeeld dan een close-up van het element dat u wilt benadrukken.

Foto's genomen tijdens uw eigen reizen zullen door reizigers bijzonder gewaardeerd worden. Zij zullen zich kunnen verplaatsen in hun vakantieplannen.

Illustratie : buitenfoto ¾ instelling (tafels uit)

Zoe A

Zoe A

Van jongs af aan hield ik ervan om te reizen en de wereld te verkennen. Daarmee kwam ook de liefde om die mooie plekken op papier te zetten.

Meer artikelen

frankie valentine 565054 unsplash
Camper gebruiken

De mobilhome winterklaar maken: checklist

De kachels gaan weer aan en de dagen worden korter - de winter is in aantocht! Hier leggen we stap voor stap uit hoe je je mobilhome klaarmaakt voor de winterslaap, zodat hij op de eerste zonnige dagen weer "ready to go" is.

amenagement interieur camping car salon
Soorten campers

De verschillende soorten indeling van mobilhomes

Je denkt erover na om een mobilhome te kopen, maar je vraagt je af welke indeling het beste bij past? In dit artikel zullen we je helpen met je keuze door de verschillende beschikbare indelingen van het interieur van een camper uit te leggen. 

alarme pour camping car ok
Veiligheid

Heb ik een alarm nodig voor mijn mobilhome?

Van de ondervraagde eigenaars geeft meer dan 80% toe geen alarmsysteem voor zijn camper te hebben. Onder deze 80% zijn er die het nut van een dergelijk systeem niet inzien, terwijl anderen twijfelen om er een te kopen. Laten we proberen in dit artikel je meer duidelijkheid te geven over een alarm voor je camper.