Met de mobilhome naar Disneyland Parijs

camping car disneyland paris

Droom je er van om je kinderen eens mee naar het meest magische themapark van Europa te nemen? Waag je sprong! Huur een mobilhome en ga naar Disneyland Parijs met het gezin of vrienden. Verzeker jezelf op een sprookjesachtige reis met Mickey, Minnie en al hun vrienden. Ontdek alles wat je moet weten om je voor te bereiden op je camperreis naar Disneyland Parijs. Hoe geraak ik bij het park? Waar vind ik een parkeerplek voor mijn mobilhome? …

🚐Een mobilhome huren met Yescapa

Disneyland Parijs met een mobilhome: een goedkoper alternatief

disneyland_camper

Laten we eerlijk zijn, hiet is niet goedkoop om je naasten mee te nemen naar een plek zoals Disneyland Parijs. Als je wilt besparen op je reis, raden we je ten eerste aan om uit te kijken naar promotieaanbiedingen. 

Door een mobilhome te huren voor Disneyland Parijs, bespaar je geld doordat je je vervoer en verblijf combineert. Hotels zijn bijzonder duur in en rondom het park. Reizen in een mobilhome met familie of vrienden zorgt voor gezelligheid en mooie herinneringen. Met Disneyland Parijs als bestemming met je mobilhome, kan je rekenen op een gegarandeerde onvergetlijke ervaring! Je hebt zelfs de mogelijkheid om nog meer te besparen en zo ook te koken in je mobilhome in plaats van elke dag op restaurant te gaan in het park.

Als je met een camper reist, zijn de enigste kosten waar je rekening mee moet houden de brandstof- en tolkosten. Bijna alle huurcampers wegen minder dan 3,5 ton en vallen dus in dezelfde categorie als een gewone auto. Dit betekent dat je niet meer voor tol betaalt dan wanneer je met je eigen auto zou rijden. 

Camper parkeerplaatsen bij Disneyland

parking_mobilhome_disneyland

Als je je afvraagt waar je kan parkeren met een mobilhome in Disneyland Parijs, hoef je je geen zorgen te maken. Het park is namelijk zeer goed uitgerust om reizgers in campers te verwelkomen. De prijs van een parkeerplaats is €30 voor een campervan en €45 voor een mobilhome. In deze prijs zit parking voor één dag en één nacht inbegrepen, tot 10u de volgende dag. Zelfs met deze kosten zal je Disneyland nog steeds voor minder centen bezoeken dan wanneer je in een hotel zou verblijven. In deze prijs zit ook toegang tot toiletten, douches, lozingsplaatsen voor grijswater en toiletcassette, evenals 24-uur bewaking. De Disneyland camperparking ligt direct naast de bezoekersparking en heeft 1000 plaatsen. Om de camper parking te vinden, zoek naar “Parking Pinocchio”. 

Één van voordelen van het slapen op de parking van Disneyland is het ongelooflijk uitizcht dat je hebt. Vanop de parking heb je een prachtig uitzicht op het kasteel van Doornroosje, en het vuurwerk!

Met de jaarpassen Magic Plus en Infinity kost de toegang tot de Disneyland camperplaats en parking je slechts 10 euro per dag. 

Kleine tip: parkeer niet te dicht bij de transportband die je naar het park brengt. De muziek kan luid zijn en heel de nacht doorspelen. anneer de kassa’s al gesloten zijn. Als je ‘s avonds aankomt wanneer de kassa's reeds geslotne zijn, kan je de nacht doorbrengen bij de ingang aan de rechterkant, je zal hoogstwaarschijnlijk niet alleen zijn.

Parijs binnenstad verkennen vanaf Disneyland

camper_disneyland

Als je toch in Parijs bent, waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om ook het stadscentrum van Parijs te ontdekken? Je reis naar de lichtstad zal je uitstap helemaal compleet maken! Bezoek de verschillende wijken, musea en monumenten zoals de Notre Dame kathedraal, Sacré Coeur en natuurlijk de Eiffeltoren. Als je kinderen deze hoofdstad nog nooit hebben gezien, is dit de perfecte gelegenheid. 

De beste manier om vanuit Disneyland naar de binnenstad van Parijs te gaan, is om je camper op de parking te laten staan en de RER te nemen naar het station Marne-la-Vallée Chessy. Het treinstation, dat letterlijk aan de ingang van het park ligt, is het eindpunt van de lijn RER A die je in nog geen 40 minuten naar hartje Parijs brengt. 

Zoe A

Zoe A

Van jongs af aan hield ik ervan om te reizen en de wereld te verkennen. Daarmee kwam ook de liefde om die mooie plekken op papier te zetten.

Meer artikelen

voyage camping car allemagne itineraire 1140x400
Favorieten

Reizen met de mobilhome: Duitsland en zijn wonderen

Duitsland is een uitstekende land om met de camper rond te reizen. Mysterieus, grandioos en fascinerend, dit Germaanse land is een ware goudmijn voor camperreizen. Niet alleen de hoofdstad Berlijn is een bezoek waard, maar het hele land, met zijn landschappen van meren en bergen, prachtige dorpen en sprookjesachtige kastelen. Van Beieren tot het Zwarte Woud en de fascinerende steden Hamburg en München, deze camperreis zal je de vele facetten laten zien. Bovendien vindt je overal kampeerterreinen en aangelegde zones midden in de natuur. 

lac de france
Natuur

De mooiste meren van Frankrijk om met een mobilhome te bezoeken

Heb je inspiratie nodig voor je volgende mobilhomereis? Neem een kijkje naar onze lijst met de mooiste meren in Frankrijk en ga in alle vrijheid op avontuur!

les pays bas en camping car
Natuur

Nederland ontdekken met een mobilhome

Nederland is het koninkrijk van tulpen, windmolens, fietsen en kanalen. Onze noorderburen hebben een paar verrassingen voor ons in petto als we door de verschillende provincies reizen.