PORTUGAL

De Algarve in het zuiden of de Dourovallei in het noorden zijn de mooiste bestemmingen in Portugal! Onze camperroutes geven je een idee van wat je kan verwachten.

aveiro em autocaravana 1140x400
Citytrip

Bezoek Aveiro in Portugal met een camper

Als we het over Aveiro hebben, is het bijna onvermijdelijk te bedenken dat de Portugese stad bekend staat als het "Venetië van Portugal". En hoewel het waar is dat er punten van overeenkomst zijn tussen de twee steden, is er veel te ontdekken dat niet te vinden is in de beroemde Italiaanse stad.

surf portugal en van
Vrienden

Surftrip in Portugal met een campervan

De geschiedenis van het surfen in Portugal begon eind jaren vijftig. Deze sport heeft zich zo ontwikkelt dat Portugal nu surfers uit de hele wereld aantrekt. Zozeer zelfs dat het vandaag de dag één van de topbestemmingen is voor surfliefhebbers met de beste surfspots. Dankzij Yescapa kan ook jij kan een surftrip maken met een campervan door Portugal!

camping algarve portada
Cultuur

5-daagse camperreis in de Algarve

In het uiterste zuiden van Portugal, dat zich uitstrekt van oost naar west, staat de Algarve bekend om zijn prachtige stranden, zomerfestivals, maar ook omdat het een zeer gewild toeristisch gebied is en ideaal voor tochten met een mobilhome of campervan. Hoewel de gouden zandstranden en het gematigde en kristalheldere water het icoon zijn dat onmiddellijk bij je opkomt als je aan de Algarve denkt, heeft de regio nog veel meer rijkdommen om te ontdekken, van de bijzondere typische architectuur, met zijn unieke schoorstenen, tot het natuurpark van de Ria Formosa, een van de zeven wonderen van Portugal. Boek je camper, die je overal in het land of rechtstreeks in de Algarve via Yescapa kunt huren, en waag je aan de Algarve en zijn routes, in een 5-daagse rondreis van iets meer dan 100 km, waar zich vele camperparken bevinden waar je kunt overnachten. Een suggestie om deze zomer al te overwegen!