Trends

Ben je een avonturier in hart en nieren die de tijd wil doden? Hier is een rubriek gemaakt voor jou: 100% vanlife en camper cultuur.

banner
Ecologisch verantwoord

Top 10 duurzame outdooractiviteiten voor op vakantie

Wat is een betere manier om je batterijen op te laden in de buitenlucht? Als je op zoek bent naar duurzame outdooractiviteiten voor je vakantie, ben je hier aan het juiste adres. Van wandelen tot canyoning, ontdek milieuvriendelijke activiteiten en geniet van de schoonheid van de natuur terwijl je je impact op de planeet beperkt.

top 15 des idées cadeaux pour un voyageur
Eindejaarsfeesten

14 cadeau’s voor camperliefhebbers

Als je op zoek bent naar praktische en originele cadeaus voor camperliefhebbers voor kerstmis, vind je hier onze top 14 cadeau’s voor camperfanaten of mensen met een camper.

couverture librairie du voyage
Cultuur

De beste boeken over vanlife, campers en roadtrips

Of je nu een ervaren nomade bent of gewoon deze nieuwe manier van leven wilt ontdekken, hier vind je een kleine selectie van boeken, romans, verhandelingen en praktische gidsen om te lezen tijdens het reizen of voor je vertrekt.

panoramica playa
De eerste stappen

6 redenen om met een mobilhome op vakantie te vertrekken

Je buren of familie hebben een mobilhome gekocht en vertrekken alleen nog maar op reis met hun mobilhome. Zij zijn helemaal verkocht en hebben de mobilhomekriebels te pakken! Ben jij nog niet overtuigd over dit transportsmiddel?

top luxe camping car 1140x400
Onze Top

Onze top 20 meest luxe mobilhomes

Hier vind je de 20 meest luxe mobilhomes die de afgelopen jaren in de belangstelling hebben gestaan. Camper of eerder een vrachtwagen, aan jou om te oordelen. In ieder geval zijn het de meest luxueuze voertuigen ter wereld... Technologie, leefruimte, garage, terras, home cinema, helikopter, enz... En omdat we aardig zijn, hebben we ze gerangschikt van de goedkoopste naar de duurste.