6 redenen om met een mobilhome op vakantie te vertrekken

panoramica playa

Je buren of familie hebben een mobilhome gekocht en vertrekken alleen nog maar op reis met hun mobilhome. Zij zijn helemaal verkocht en hebben de mobilhomekriebels te pakken! Ben jij nog niet overtuigd over dit transportsmiddel?

Dan zullen deze 6 argumenten je zeker en vast over de streep trekken!

Reizen zonder in- en uitpakken

Je hebt geen grote koffers of tassen meer nodig, zelfs niet voor verre en lange reizen. Dankzij de opbergruimte van een mobilhome kan je je gehele kleerkast meenemen. Of je nu je kookgerei, schoonheidsproducten of fietsen wil meenemen, alles kan als je met een mobilhome op reis vertrekt.

Gedaan met het moeilijk terugvinden van spullen in je bagage, of je favoriete t-shirt niet direct vinden omdat die vanonder in je tas zit.

Wees 100% vrij in waar je wil stoppen

Vrijheid staat bovenaan de redenen om met een mobilhome op vakantie te vertrekken. Je kan stoppen wanneer je wilt om te genieten van alles waarop je ogen vallen onderweg. Je staat voor een verbluffende zonsondergang in Canada... Geen probleem, je zet je gewoon aan de kant, je kan iets koken en je comfortabel installeren in je mobilhome al genietend van het landschap.

Installeer het voertuig snel en eenvoudig

Het probleem met een caravan is dat je hem eerst nog moet loskoppelen van je auto vooraleer je hem kan gebruiken. Het probleem met een tent is dat je deze nog moet opzetten… Dit soort problemen komen niet voor als je ervoor kiest om met een mobilhome op reis te vertrekken. Als je laat aankomt op je bestemming, kan je meteen iets koken om je honger te stillen zodra de motor is uitgezet.

Bespaar geld door gezellig te koken in je mobilhome

Elke dag uit eten gaan op vakantie kan leuk en lekker zijn, maar minder leuk voor je portemonnee. Mobilhomes zijn over het algemeen goed uitgerust om heerlijke maaltijden klaar te maken. Je hoeft alleen voor of tijdens je reis wat eten van de supermarkt in te slaan. Je kan zo genieten van gezelligheid en lekker eten terwijl je heel wat geld bespaard.

Geniet van het comfort van je huis

Reizen met een mobilhome is op avontuur gaan. Maar het kan ook veel comfort bieden. Je kan immers altijd schuilen in je voertuig als het regent. De zon laat zich zien? Haal dan je kampeerstoelen en buitentafel tevoorschijn om van het mooie weer te genieten.

Slaap op wonderlijke plekken

Onder de sterren, in de natuur, aan een rivier, tussen de bergen, aan een klifrand, rond het water, in een vallei,... Op reis in een mobilhome staat gelijk aan slapen op de meest bijzondere plekjes midden in de natuur. En als je slaapt op een camping of in een nationaal park, kan dit ook voor mega betaalbare prijzen of soms zelfs gratis. 

Reizen met een mobilhome is op reis gaan met een huis op wielen waar je op kan vertrouwen! Vertrek op reis met je mobilhome of huur er één  via https://nl.yescapa.be/

Zoe A

Zoe A

Van jongs af aan hield ik ervan om te reizen en de wereld te verkennen. Daarmee kwam ook de liefde om die mooie plekken op papier te zetten.

Meer artikelen

top luxe camping car 1140x400
Onze Top

Onze top 20 meest luxe mobilhomes

Hier vind je de 20 meest luxe mobilhomes die de afgelopen jaren in de belangstelling hebben gestaan. Camper of eerder een vrachtwagen, aan jou om te oordelen. In ieder geval zijn het de meest luxueuze voertuigen ter wereld... Technologie, leefruimte, garage, terras, home cinema, helikopter, enz... En omdat we aardig zijn, hebben we ze gerangschikt van de goedkoopste naar de duurste.

banner
Ecologisch verantwoord

Top 10 duurzame outdooractiviteiten voor op vakantie

Wat is een betere manier om je batterijen op te laden in de buitenlucht? Als je op zoek bent naar duurzame outdooractiviteiten voor je vakantie, ben je hier aan het juiste adres. Van wandelen tot canyoning, ontdek milieuvriendelijke activiteiten en geniet van de schoonheid van de natuur terwijl je je impact op de planeet beperkt.

mercados de natal em autocaravana
Eindejaarsfeesten

Kerstmarkten in Europa: beleef een magische reis met de camper

Zondagmiddagen voor de open haard, kerstcadeaus kopen, heerlijke en eindeloze familiemaaltijden... De winter brengt zijn kleine gewoonten, tradities en vooral een sfeer van magie met zich mee. In dit artikel laten we je meereizen door Europa om de de mooiste kerstmarkten te bezoeken met de mobilhome of campervan.