Hoe maak je foto's van je camper om te verhuren?

camera

Als je voertuig te huur is, zijn de foto's op je advertentie het eerste wat reizigers zien als ze op zoek zijn naar een voertuig voor hun reisplannen. Het benadrukken van de sterke punten van je camper via foto's trekt gegarandeerd de aandacht van de huurders en verhoogt het aantal huuraanvragen. Hieronder vind je 4 tips om de foto's van je advertentie op Yescapa te verbeteren.

Aanbevolen aantal foto's

Omdat het moeilijk is voor huurders om een voertuig te kiezen zonder het in het echt te zien,voeg je best zoveel mogelijk foto's toe om de huurder te helpen een keuze te maken. Ze zijn de eerste aanleiding voor het versturen van een huuraanvraag. De eigenaren die het meest verhuren op onze site, hebben minimaal 9 foto's.

Succesvolle foto's maken

Kies voorhorizontale foto's: op verticale foto's komt je voertuig niet tot zijn recht, neem de tijd om je  foto's goed in te kaderen; De resolutie  kwaliteit is belangrijk: voeg foto's toe van minstens 638 x 426 pixels, niet gepixeld, en vermijd het gebruik van de zoom aangezien dit de kwaliteit zal verslechteren; Bereid je fotosessie voor: ruim je spullen op in het voertuig, zoals je je allereerste huurder zou verwelkomen op de vertrekdag; Neem de foto's overdag: natuurlijk licht geeft je foto's een professionele uitstraling; Besteed aandacht aan de achtergrond: een foto van je camper in een mooie omgeving zal aantrekkelijker zijn dan een foto in je garage.

fotos_camper_maken

De toon zetten
Om de interesse van de huurder te wekken, raden wij u aan uw voertuig in een aantal foto's te presenteren! Geef uw toekomstige huurders de indruk dat ze al op reis zijn door foto's toe te voegen van alle uitrusting die het verschil kan maken: een bagageruimte, een luifel, een barbecue, buitentafels, enz. Het is via deze foto's dat de kwaliteit van uw voertuig kan worden geïllustreerd.
Kies liever een totaalbeeld dan een close-up van het element dat u wilt benadrukken.

Foto's genomen tijdens uw eigen reizen zullen door reizigers bijzonder gewaardeerd worden. Zij zullen zich kunnen verplaatsen in hun vakantieplannen.

Illustratie : buitenfoto ¾ instelling (tafels uit)

Zoe A

Zoe A

Van jongs af aan hield ik ervan om te reizen en de wereld te verkennen. Daarmee kwam ook de liefde om die mooie plekken op papier te zetten.

Meer artikelen

chauffage camping car comment ça marche
Winter

Verwarming voor campers: hoe werkt het?

Jij die graag het hele jaar door reist, wat is er onaangenamer dan wakker te worden van de kou? Tijdens de winter en ook tijdens sommige lentenachten is het noodzakelijk binnen in de mobilhome, buscamper of campervan te verwarmen, zodat het niet in een ijsblokje verandert. Maar hoe werkt dit dan, wat zijn de verschillende verwarmingstoestellen voor campers en hoe verhoog je de temperatuur op een intelligente manier? We gaan er je meer over vertellen.

yescapa permis conduire camping car
Verkeersregels

Welk rijbewijs nodig voor een mobilhome?

Wil je graag eens met een mobilhome op vakantie, maar weet je niet of dat kan met je rijbewijs? Als je de volgende vragen hebt: Is mijn rijbewijs voldoende om een mobilhome te huren? Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper van meer dan 3,5 ton te besturen? Wij beantwoorden deze vragen vour jou in dit artikel.

frigo per camper furgone camperizzato
Keuken

De juiste koelkast kiezen voor je mobilhome

Koelkast, ijskast, frigo,... Verschillende woorden om hetzelfde uit te drukken. Het was in de jaren 1800 dat de eerste koelkast op gas werd geproduceerd. De koelkasten voor campers van vandaag zijn vergelijkbaar met die in woningen, zowel wat capaciteit als prestaties betreft.