Hoe maak je foto's van je camper om te verhuren?

camera

Als je voertuig te huur is, zijn de foto's op je advertentie het eerste wat reizigers zien als ze op zoek zijn naar een voertuig voor hun reisplannen. Het benadrukken van de sterke punten van je camper via foto's trekt gegarandeerd de aandacht van de huurders en verhoogt het aantal huuraanvragen. Hieronder vind je 4 tips om de foto's van je advertentie op Yescapa te verbeteren.

Aanbevolen aantal foto's

Omdat het moeilijk is voor huurders om een voertuig te kiezen zonder het in het echt te zien,voeg je best zoveel mogelijk foto's toe om de huurder te helpen een keuze te maken. Ze zijn de eerste aanleiding voor het versturen van een huuraanvraag. De eigenaren die het meest verhuren op onze site, hebben minimaal 9 foto's.

Succesvolle foto's maken

Kies voorhorizontale foto's: op verticale foto's komt je voertuig niet tot zijn recht, neem de tijd om je  foto's goed in te kaderen; De resolutie  kwaliteit is belangrijk: voeg foto's toe van minstens 638 x 426 pixels, niet gepixeld, en vermijd het gebruik van de zoom aangezien dit de kwaliteit zal verslechteren; Bereid je fotosessie voor: ruim je spullen op in het voertuig, zoals je je allereerste huurder zou verwelkomen op de vertrekdag; Neem de foto's overdag: natuurlijk licht geeft je foto's een professionele uitstraling; Besteed aandacht aan de achtergrond: een foto van je camper in een mooie omgeving zal aantrekkelijker zijn dan een foto in je garage.

fotos_camper_maken

De toon zetten
Om de interesse van de huurder te wekken, raden wij u aan uw voertuig in een aantal foto's te presenteren! Geef uw toekomstige huurders de indruk dat ze al op reis zijn door foto's toe te voegen van alle uitrusting die het verschil kan maken: een bagageruimte, een luifel, een barbecue, buitentafels, enz. Het is via deze foto's dat de kwaliteit van uw voertuig kan worden geïllustreerd.
Kies liever een totaalbeeld dan een close-up van het element dat u wilt benadrukken.

Foto's genomen tijdens uw eigen reizen zullen door reizigers bijzonder gewaardeerd worden. Zij zullen zich kunnen verplaatsen in hun vakantieplannen.

Illustratie : buitenfoto ¾ instelling (tafels uit)

Zoe A

Zoe A

Van jongs af aan hield ik ervan om te reizen en de wereld te verkennen. Daarmee kwam ook de liefde om die mooie plekken op papier te zetten.

Meer artikelen

cuisiner camping car astuces recette
Camper gebruiken

Koken in een mobilhome

que faire carburant reservoir eau camping car
Camper gebruiken

Help! Brandstof in de watertank van mijn camper 😱

Het omwisselen van de water- en brandstoftanks is iets wat kan gebeuren bij het gebruiken van een camper. Door onzorgvuldigheid of gebrek aan kennis is het gemakkelijk om een fout te maken en het onherstelbare te begaan. Maar geen paniek! Yescapa legt je de procedure uit die je moet volgen als je de watertank met brandstof hebt gevuld.